فواید سیب سبز برای پیشگیری از پوکی استخوان و جلوگیری با پیری
نوشته شده توسط:محمد محمدی در | ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱ | ۲ دیدگاه
مزایا سیب سبز برای جلوگیری از پوکی استخوان
و جلوگیری با شکستگی
سیب سبز میوه ای غنی از ویتامین های A، C و K، و
غنی از آهن، پتاسیم، کلسیم، آنتی اکسیدان ها و
فلاوونوئیدمی باشد.
به گزارش اخبار، همواره فواید سیب قرمز به خاطر همراهی به هضم خوراکی ها و کم شدن فشارخون بالا موردنظر پزشکان بوده و نگاه کمتری به سیب سبز شده است. در بقیه مقاله به فواید ویژه ای این میوه سبز اشاره می شود.
گزینه اول درمان سلامت ریه
تحقیقات نشان داده
اند که خوردن منظم سیب سبز به دلیل منبع سرشار از
فلاوونوئیدها، ریسک ابتلا به بیماری آسم را کم می
کند. محققان می گویند فلاوونوئیدها با کم
شدن ریسک ابتلا آسم مرتبط هستند. همچنین مشخص شده است که سیب
سبز ریسک سرطان ریه در زنان را تا ۲۱ درصد کاهش می دهد.
پیشگیری از بروز لخته خون
سیب سبز حاوی ترکیبات شیمیایی موسوم به روتین است
که می تواند از تشکیل لخته های خون پیشگیری کند. روتین می تواند عملکرد آنزیم های
تسهیل کننده تشکیل لخته خون را متوقف سازد. از اینرو به گفته محققان، این میوه به
مقابله با بیماری قلبی و سکته کمک می کند. مصرف یک لیوان آب این میوه سبز یا خوردن
یک سیب سبز کامل به حفظ سلامت بیشتر شما کمک می کند.
تقویت متابولیسم
سیب سبز بسیار برای فرایند هضم غذا مفید است. از بروز نفخ
پیشگیری کرده و مواد سمی را از معده خارج می کند. از آنجائیکه سیب سبز حاوی فیبر
است روند هضم را تسهیل می سازد و در نتیجه روند متابولیسم تقویت می شود.
بهبود سلامت استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان
سیب سبز منبع غنی پتاسیم،
ویتامین K و کلسیم است که خوردن آن، بسیار برای زنان مفید است. مطالعات نشان می دهد
که ویتامین K به پیشگیری از پوکی استخوان در زنان کمک کرده و موجب بهبود سلامت
استخوان های آنها می شود.
مقابله با پیری زودرس پوست
از آنجائیکه سیب سبز منبع خوب ویتامین C، ویتامین
A و آنتی اکسیدان هاست، به مقابله با علائم پیری زودرس پوست کمک کرده و سلامت ظاهر
پوست را حفظ می کند.
تقویت بینایی
از آنجائیکه این میوه سبز حاوی ویتامین A است، قدرت بینایی را
حفظ کرده و حتی از آن حفاظت می کند.
مفید برای دیابت
از آنجائیکه سیب سبز حاوی میزان قند کمتر و مقدار بیشتر فیبر
در مقایسه با سیب قرمز است، برای کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ مناسب است. البته
به خاطر داشته باشید برای حفظ فواید این میوه، پوست آن را نکنید.
پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی
با مصرف سیب سبز و سایر مواد خوراکی غنی از فلاوونوئیدها، ریسک ابتلا به بیماری
های قلبی-عروقی تا ۳۵ درصد کاهش می یابد. مطالعات نشان داده اند زنانی که هر روز هر
دو نوع سیب قرمز و سبز را می خورند، ریسک بروز حملات قلبی در آنها ۱۳ تا ۲۲ درصد
کاهش می یابد چراکه این میوه دارای توانایی کاهش سطح کلسترول بد نیز
هست.
نظرات
ارسال نظر
Why do they call it the Achilles heel?
Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
You clearly know what youre talking about, why throw away
your intelligence on just posting videos to your weblog when you
could be giving us something enlightening to
read?
How much does it cost for leg lengthening?
I am no longer positive the place you are getting your information, however great topic.
I needs to spend a while learning much more or understanding more.
Thank you for magnificent info I used to be on the lookout for this info for my mission.